top of page

De Sinterklaasmuziek Machine

Het allerleukste Sinterklaas voorprogramma van Nederland en Belgie! 

SINTERKLAAS_edited.png
Familie activiteit.jpg

Zoekt u een Sinterklaas Show als voorprogramma? 

Doormiddel van een leuke verhaallijn in een theatrale setting wordt er een avontuur beleefd wat de kids niet snel meer zouden vergeten. Onze (S)interactieve sinterklaasshow is voor alle leeftijden en een prima warming up show om de kids te enthousiasmeren voordat de Sint komt. Kortom een perfecte toevoeging aan uw Sinterklaas programma. Spannend tot het laatste moment.

Wij werken met scherpe prijzen onze show is geproduceerd door professionele freelancers uit de cultuur en entertainment sector, boeken bij ons draagt ook bij aan de theater/cultuursector
in #Nederlan
d. 

Sinterklaasshow
RIK RIK.jpeg
RIK RIK.jpeg
MUZIEKMACHINE2.jpeg

Storyline preview, spoiler alert ;)

Vandaag is de grote dag, het Sinterklaasfeest kan bijna beginnen. De laatste slingers worden opgehangen en de kinderen zitten er klaar voor. Enthousiaste Presentator Rik stelt de kids voor aan mascotte Binkie de Beer. Alles lijkt perfect geregeld te zijn. Maar als Binkie per ongeluk op de rode knop drukt van Sinterklaas zijn muziekmachine dan begint het echt spannend te worden. Zouden Rik & Binkie samen met de kids ervoor kunnen zorgen dat de Sinterklaas Muziek weer terugkomt in de machine?

Anker 1
IMG_2508.JPG

Veel interactie

Wij zorgen voor veel interactie met het publiek, niemand blijft stilzitten zelfs de ouders niet ;)
Van 25 tot 500 kids! 

IMG_2456.JPG

Goed geluid! 

Onze show heeft altijd eigen geluid en een geluidsman mee,
handig toch?

IMG_2474.JPG

Ervaring =
mooi meegenomen

Onze acteurs zijn ervaren en goed ingespeeld op het publiek, maak de sinterklaasbeleving extra bijzonder met onze mascotte! 

                 Enthousiast?
            Vraag hier een op maat offerte aan

Bedankt voor de inzending,
Groetjes Rik & Binkie

0612713886  - Rik Mentink
Info@rikmentink.nl 
De Sinterklaasplanner! 
IMG_2508_edited.jpg

De sinterklaasmuziek machine

200% Fun & Entertianment

Druk niet op de rode knop! 

Bij Verhaalvontuur Entertainment boek je de allerleukste Sinterklaas voorprogramma's voor de komst van Sinterklaas. Sinterklaasshows met Pieten, Sinterklaasprogramma's, Sinterklaas shows bekend van Televisie, Sinterklaas programma's met interactie Je kunt bij ons veel verschillende sinterklaasprogramma's inhuren. Informeer naar de mogelijkheden m.b.t. het boeken van een sinterklaas voorprogramma of bekijk op onze website www.verhaalvontuur.nl/sinterklaasshow alle mogelijkheden. Wij maken uw Sinterklaasfeest onvergetelijk! 

There is always a new story to tell...

Anker 2
bottom of page