Verhaalvontuur Texel

"Doe-het-zelf" Familie speurtocht en rondleiding in 1"

Ontdek Noord-Texel! 

Storytellers.HEIC

Texel is het mooiste waddeneiland van Nederland, onze storytellers zijn dol op het eiland en vertellen de jonge ontdekkers alles over de Waddenzee en vuurtoren verhalen. Doormiddel van het scannen van de interactieve schatkaart komen er filmpjes omhoog met Storytellers, de storytellers vertellen je allerlei feitjes over het eiland en geven je uitdagende missies mee... 

Maar pas op! Er is een boef gezien op het eiland... als dat maar goed gaat! 

Extra informatie
 

  • Onze familie speurtocht is de ideale familie activiteit op Texel voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar.

  • De rondleiding van deze familie activiteit duurt ongeveer 2 uur en is 2,5 kilometer. Je kan Verhaalvontuur Texel ook fietsend spelen.

  • Tijdens de familie speurtocht krijgen de jonge ontdekkers leerzame feitjes te horen over het eiland Texel, en oorkondes en prijzen mee!

  • Ook is er een boef die de antwoorden eerder probeert te vinden dan de ontdekkers, een spannende Texelse familie rondleiding. 

Familie Uitje.JPG

Wil je boeken? 
 

Deze familie activiteit op Texel is dagelijks te spelen, wij raden aan om een boeking te maken op voorhand. 

De afhaallocatie voor Verhaalvontuur Texel is vakantiepark de Krim dit is tevens ook het startpunt en de tocht eindigt bij de Haven van Sil in de Cocksdorp. +- 2,5 km. (je kunt terug wandelen of fietsen naar het park)

Als je de familie speurtocht boekt krijg je een bestelnr. deze is uniek en geldt als afhaalbewijs. Daarnaast sturen via de email je de ontdekkersbriefing met alle informatie.